Инстантна ортодонтия

Ние вярваме, че всеки заслужава да има усмивката, която винаги са очаквали! Красиви зъби, които са добре подравнени, е по-лесно да се поддържат чисти, задържат по-малко зъбна плака и са по-функционални за челюстната става .. Красивата усмивка е видимо привлекателна, тя повишава самочувствието и е символ на здраве и красота.

Сега съществуват и много „по-бързи“ брекети . Нов дизайн на брекетите, изправят зъбите по-бързо, по-лесно, с по-малко посещения.Те са по-евтини и с много малко дискомфорт.

Времето на лечението варира в зависимост от растежа на челюстта на пациента, лицето и сериозността на проблема. Могат да се завършат по-голямата част от случаите за по-малко от една година. Някой по-сложни случаи може да отнемат повече време, и с комбинация от скелетни проблеми могат да изискват препращане към специалист.
Някои ортодонтски деформации могат да се коригира (леко струпване в съзъбието) с подвижен апарат. Често лечението може да бъде завършен за по-малко от четири месеца и за много по-малко пари от ортодонтските брекети.Правят се порцеланови фасети , за да бъдат отстранени празнотите, преоразмерявате, преработката и промяната на зъби, даващи вид на прави ,перфектно изглеждащи зъби.
Това са подвижни устройства, които заместват загубените зъба или няколко от всички зъби в една арка. Имплантите могат да се използват, за да подпомогне стабилността на протезата , особено за пациент, който изпитва болка поради дългосрочна загуба на зъбите и костната резорбция.