Ортодонтия

Ние вярваме, че всеки заслужава да има усмивката, която винаги са очаквали! Красиви зъби, които са добре подравнени, е по-лесно да се поддържат чисти, задържат по-малко зъбна плака и са по-функционални за челюстната става .. Красивата усмивка е видимо привлекателна, тя повишава самочувствието и е символ на здраве и красота.

Сега съществуват и много „по-бързи“ брекети . Нов дизайн на брекетите, изправят зъбите по-бързо, по-лесно, с по-малко посещения.Те са по-евтини и с много малко дискомфорт.

Времето на лечението варира в зависимост от растежа на челюстта на пациента, лицето и сериозността на проблема. Могат да се завършат по-голямата част от случаите за по-малко от една година. Някой по-сложни случаи може да отнемат повече време, и с комбинация от скелетни проблеми могат да изискват препращане към специалист.
Подреждане на зъбните редици, за възрастни и деца, чрез подвижни апарати, брекети.Денталните скоби (брекети),известни също като ортодонтски скоби, или просто скоби са устройства, използвани в денталната медицина-ортодонтията да приведат в съответствие зъбната позиция по отношение на правилната човешка захапка . Те често се използват за коригиране на малоклузии като дълбока захапка,отворена захапка, , кръстосана и други …, или криви зъби и различни други недостатъци на зъбите и челюстите, дали козметични или структурни. Ортодонтски скоби често се използват в комбинация с други ортодонтски апарати за разширяване на небцето или челюстите .  Те се използват главно за деца и младежи, но при   възрастните също  могат да се използват.